středa 6. ledna 2016

Nástroje smrti

Nástroje smrti

Ahojky, táááááááák další moje oblíbená série se jmenuje Nástroje smrti. Je to knížka žánru Fantasy  a byl natočen film Město  kostí (1.díl). Poslední díl jsem dostala k Vánocům a byla jsem z něj naprosto nadšená. Jen tak pro orientaci stojí asi 290 Kč. Díly se jmenují Město z kostí, Město z popela, Město ze skla, Město padlých andělů, Město ztracených duší a můj oblíbenec Město nebeského ohně. Tady je jen krátké shrnutí o čem která kniha je.

Město z kostí :Když se patnáctiletá Clary Frayová vydá do newyorského klubu Pandemonium, vůbec netuší, že se stane svědkyní vraždy a vstoupí tak do světa lovců stínů, bojovníků, kteří mají svět chránit před démony. A už z něj nevystoupí, protože její život se převrátí vzhůru nohama... Co je Clary vlastně zač? Kde se vzaly její schopnosti? A jsou pro ni spíš prokletím, nebo požehnáním? Zábavná, odvážná a neotřelá fantasy slibuje svým čtenářům strhující čtení, s nímž nebudou chtít přestat.
Odkaz na stažení v PDF
http://www.uloz.to/xr5bJbKw/clare-cassandra-nastroje-smrti-1-mesto-z-kosti-pdf

Město z popela: Když se patnáctiletá Clary Frayová vydá do newyorského klubu Pandemonium, vůbec netuší, že se stane svědkyní vraždy a vstoupí tak do světa lovců stínů, bojovníků, kteří mají svět chránit před démony. A už z něj nevystoupí, protože její život se převrátí vzhůru nohama... Co je Clary vlastně zač? Kde se vzaly její schopnosti? A jsou pro ni spíš prokletím, nebo požehnáním? Zábavná, odvážná a neotřelá fantasy slibuje svým čtenářům strhující čtení, s nímž nebudou chtít přestat.
Odkaz na stažení v PDF
http://www.uloz.to/x2kXfXbc/clare-cassandra-nastroje-smrti-2-mesto-z-popela-pdf


Město ze skla:Clary postupně odhaluje další střípky z minulosti své rodiny a nalézá přitom spojence v tajemném lovci stínů Sebastiánovi. Valentýn sbírá veškeré své síly, aby jednou provždy zničil všechny lovce stínů, a jediná šance, jak ho porazit, spočívá ve spolupráci s odvěkými nepřáteli. Ve třetím díle série musí Clary získat vládu nad svými nově objevenými schopnostmi, aby zachránila Skleněné město, ale je to vůbec v jejích silách?
Odkaz na stažení v PDF
http://www.uloz.to/xy5EuEYt/clare-cassandra-nastroje-smrti-3-mesto-ze-skla-pdf


Město padlých andělů:Válka skončila, Clary se snaží stát dobrou lovkyní stínů. Nic ale není bez kazu.
Někdo vraždí Lovce stínů, kteří byli ve Valentýnově Kruhu, což vyvolává napětí mezi Podsvěťany a Lovci stínů, které by mohlo vést k další krvavé válce.
Simon má stále větší potíže, nemluvě o tom, že chodí se dvěma krásnými a nebezpečnými dívkami, které jedna o druhé nevědí.
A na Clary s Jacem číhá jejich nejhorší noční můra. Clary totiž uvedla do pohybu řetězec událostí, které by mohly vést ke ztrátě všeho, co miluje. Dokonce i Jace.
Odkaz na stažení v PDF
http://www.uloz.to/xDa281t7/clare-cassandra-nastroje-smrti-4-mesto-padlych-andelu-pdf


Město ztracených duší:Jace zmizel. Spolek si dělá starosti kvůli Sebastiánovi. Všichni se snaží na někoho svalit vinu a také zjistit, jak můžou nejlépe ochránit Lovce stínů i zbytek světa před hrozícím nebezpečím. Clary však záleží jen na jediném – Jace zmizel. Clary ho teď musí najít a znovu ho zachránit. Než tenhle boj skončí, skoro každého – Clary, Simona, Aleka – čeká těžká zkouška lásky a důvěry.
Odkaz na stažení v PDF
http://www.uloz.to/xDcRDiAi/nastroje-smrti-5-mesto-ztracenych-dusi-pdf


Město nebeského ohně:V šesté knize - ve Městě Nebeského ohně - jsou Clary, Jace a jejich přátelé neúprosně vtaženi do války, která proti sobě staví Nebe a Peklo, anděly proti démonům. Do války, která hrozí zničit celý náš svět, pokud ji lovci stínů nedokáží zastavit.
Odkaz na stažení v PDF
http://www.uloz.to/xxbvstrQ/nastroje-smrti-6-mesto-nebeskeho-ohne-moje-pdf






Vaše čtenářkaA




Žádné komentáře:

Okomentovat